Verander Management

VeranderManagement: het grote containerbegrip in de wereld van managers. Projecten, programma´s, Lean Six Sigma, 360 feedback, optimaliseren, resultaatgericht werken, kortere lijnen, professionals en aansturing…. te veel om op te noemen. Veranderingen binnen organisaties kunnen complex zijn en is een klus voor professionals.
En wel 100 wegen zeggen te leiden naar het juiste resultaat.

Mijn kracht als verandermanager ligt in mijn bijdrage aan grote verandertrajecten in het primaire en besturende proces. Aan de rand van uw organisatie, daar waar we de klanten in hun ogen kunnen kijken, ben ik op mijn best.

Door mijn ervaring als interim manager heb ik van dichtbij meegemaakt dat veranderingen kunnen variëren tussen ´trekken aan een dood paard´ tot een zinderende sfeer waar bergen verzet werden. Eén van de grootste succesfactoren was de actieve medewerking van medewerkers. Authentieke managers die hun medewerkers erkenden en waardeerden haalden meer en betere resultaten dan managers die dat talent niet in konden zetten. Mijn kracht ligt vooral in het aansturen en faciliteren van verandering gedragen door uw medewerkers en leidinggevend kader.

Rollen
Interim Manager, Project Manager, Project Lid

Resultaten aanpak